Wat het mij bracht om in mijzelf te investeren

Of ik een geboren ‘voor mezelf kiezer’ ben? Welnee! Verre van dat.

Als klein meisje leerde ik vooral om te ‘pleasen’. En ik geloofde echt dat ik niet zo’n ‘gevoelsmens’ was. Ik koos het liefst wat ik dacht dat anderen van me verwachten.

Af en toe deed ik iets echt uit mijzelf. Niet bewust, toen nog niet. Ik deed het wel! Zo besloot ik op mijn 16e om 6 weken naar Amerika te gaan in mijn uppie (O jee, wat moest zo’n jong meisje daar alleen), koos ik voor de studie Culturele Antropologie (Naar de Universiteit, waarom? En wat kun je daar nou later mee?) en besloot ik om naar Rotterdam te verhuizen, de liefde achterna (Zou je dat nou wel doen, je kent er niemand).

Pas toen ik bewust met mijn eigen ontwikkeling aan de slag ging, coaches sprak en de coachingsopleiding Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) volgde, begonnen allerlei puzzelstukjes op z’n plek te vallen. Ik investeerde in mezelf en leerde meer en meer mezelf kennen, naar mezelf te luisteren en op mezelf te vertrouwen.

Niet in 1 keer. O nee. Met vallen en opstaan.

Zo werkte ik jaren lang als adviseur binnen het bedrijfsleven en de overheid. Ik werkte veel en hard. Diep van binnen werd me duidelijk dat ik iets anders met mijn leven wilde. Maar wat? En hoe? Ik besloot dat uit te gaan zoeken.

En toen, middenin mijn ‘uitzoekproces’, zat ik midden in de nacht opeens rechtop in bed en kon niet meer stoppen met huilen! Ik weet nog dat ik tegen mijn partner zei: “Geen zorgen, het is niets medisch geloof ik, maar ik krijg nauwelijks lucht en ik kan niet meer stoppen met janken!”

Dat was het begin van een periode waarin ik rust nam. Echt rust. Ik kwam tot vele inzichten en een nieuw bewustzijn. Dat het anders kon en dat ik dat ging doen! Ik koos bewust; vanuit mijn hart. Niet in 1 x. Gewoon stap voor stap. Mooi voorbeeld van vallen en weer opstaan, vind je niet?

Als ik mijn hoofd was blijven volgen en gedaan had waarvan ik dacht dat het het verstandigst was, dan genoot ik nu niet zo van mijn prachtige gezin, mijn bedrijf en alles om me heen. Ik besloot mijn hart te volgen en zei mijn baan in loondienst op en ik weet nu wat ik wil doen op dit moment in mijn leven: vrouwen zoals jij en ik supporten in het het (her)ontdekken wat er in je zit!

Wat drijft je? Ik help je in jouw persoonlijke ontdekkingstocht naar wat je wilt en daarvoor durven kiezen. Door vragen te stellen, oprecht nieuwsgierig te zijn, aan te zetten tot naar binnen gaan en voelen, zodat jij eigen inzichten verwerft! Ik help je te focussen en support je in helder krijgen waar je in gelooft en waar je in wilt geloven. Bij focus hoort ook strategie. Kleine stapjes help ik je zetten die grote consequenties gaan hebben voor jou.

Jij gaat ervaren dat er zoveel in je zit, je zoveel kan! Je zult heus nog wel eens vallen, maar geloof me; je leerst steeds sneller opstaan!

Nieuwsgierig of ik jou ook op weg kan helpen? Ben jij 100% toegewijd om er zelf alles aan te willen doen om het leven te leiden waar je naar verlangt? Wil jij leren kiezen wat goed is voor jou? Dan help ik jou kosteloos 45 minuten. Als na die 45 minuten blijkt dat we een klik hebben, dan is het mogelijk dat ik je uitnodig om klant te worden zodat ik jou help om te durven kiezen voor jezelf en daar ook naar te leven!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *