VIP DAG

Tijdens deze exclusieve dag sta JIJ centraal. Jouw dromen, jouw ambities.
Zowel zakelijke als persoonlijke!

Dingen die nu voor jou nog onbewust spelen help ik jou bewust te maken. Zodat jij jouw kracht meer en meer herkent, erkent en kan laten zien en gebruiken. Dit levert jou een leven op waarin je veel meer kunt genieten en je je energieker en in control voelt.

Gedurende de VIP-dag gaan we onder meer aan de slag met helder krijgen wie jij bent, wat je droomt, wat je tegenhoudt en wat je gaat doen om te bereiken wat je wilt. Ik leer jou 1 op 1 alles over de juiste mindset en we gaan aan de slag met een concreet actieplan dat jou helpt om je doel te realiseren.

De VIP-dag vindt plaats op een inspirerende locatie. Een plek waar we lekker samen aan het werk gaan. We genieten van een heerlijke lunch en frisse neus. Na deze intensieve, productieve dag ga jij naar huis met een actieplan waarmee je direct aan de slag kan. Een plan waarbij jij je fijn voelt.

Om te zorgen dat dit plan succes heeft en goed blijft voelen hebben we na de VIP-dag nog twee voortgangsgesprekken. Zo blijf jij in een flow en geef ik je extra tips en feedback. Want je staat er niet alleen voor. Samen komen wij verder, vind je houvast om je doelen te bereiken en gaan we samen voor resultaat. Ik wil namelijk net zo graag als jij dat je doelen slagen. Want dat is nu eenmaal mijn passie.

Ben je nieuwsgierig naar deze VIP-dag en wil je hierover graag een keertje contacten?

Stuur mij een mailtje en ik neem binnen 48 uur contact met je op. We maken dan een afspraak voor een Online afspraak. Je kunt dan vertellen over jezelf, wat je doel is en waarmee je worstelt.