Training 'Doe meer waar je blij van wordt!'

HERKEN JE DIT?

 • Zit jouw hoofd en agenda vaak vol en houd jij een flink aantal ballen in de lucht?
 • Vraag je je regematig af ‘Is dit het nou?’ en ‘Wil ik dit nou echt? Of ligt er nog meer voor mij in het verschiet?’
 • Snak jij soms ook naar een moment voor jezelf en wil je dolgraag meer genieten in plaats van het gevoel te hebben ‘geleefd te worden’?
 • Heb jij echt ambitie om meer uit je leven te halen maar vraag je je telkens af hoe dan in vredesnaam?
 • Voel jij dat je het heel graag anders wilt, heb je wellicht al van alles geprobeerd en lukt het maar niet om iets te veranderen?

Dan is mijn Training vast iets voor jou!

DE TRAINING ‘DOE MEER WAAR JE BLIJ VAN WORDT’. WAT KUN JE VERWACHTEN?

In deze training leer ik jou:

 • Herontdekken wat jou hart sneller doet kloppen, wat jou blij maakt. Denk hierbij niet alleen aan actviteiten maar juist aan wat daar achter zit. Je ontdekt echt op een dieper niveau wat je drijft. Super handig, omdat je zo ook in je huidige carriere de slagroom op de taart weer doeltreffend weet op te sporen!
 • Hoe je dat op een eenvoudige en doeltreffende manier kunt gebruiken in je dagelijks leven, zodat je meer de regie pakt op je eigen agenda en leven waardoor je automatisch meer gaat genieten. Meer energie ervaart.
 • Kansen creëren voor jezelf die je niet voor mogelijk hield. Zowel zakelijk als privé. Je hoeft niet je hele leven rigoureus om te gooien om te genieten. Je hoeft niet meteen op zoek naar een andere baan of werkgever. Het kan anders en efficiënt!
 • Ik leer je om keuzes te maken waar jij je goed bij voelt. Zodat je energiek en bevlogen je dagen leeft.

Aan het einde van de training geef jij als een echte regisseur richting aan je eigen leven met keuzes waar jij voor staat! Jij weet waar je blij van wordt en wat je gaat doen om te bereiken wat JIJ wilt. Je kent jezelf nóg beter en weet hoe je dat inzet in jouw voordeel.

De training wordt duurt van 10.00 tot 15.30 uur en afhankelijk van de datum die je kiest geef ik de training in Rotterdam, Amersfoort of Almelo.

HOE ZIET DE DAG ER UIT?

De ochtend staat in het teken van jezelf beter leren kennen. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen en we maken het vooral leuk én efficiënt! Rond lunchtijd heb jij helder waar jij écht blij van wordt en waarom. Super handig, want dat is de focus die we gebruiken voor het middagprogramma.

Samen genieten we van een heerlijke lunch en buitenlucht.

In de middag gaan we samen aan de slag met een concreet actieplan! Een actieplan waarin je heldere doelen formuleert inclusief heel belangrijk gerichte acties vanuit je hart die er voor gaan zorgen dat jij met plezier en bevlogenheid jouw leven in gaat richten zodat het weer goed bij JOU past! Dat het je energie geeft. Dat je weer meer gaat genieten. Want dat is waar we het voor doen.

Het blijft niet bij deze trainingsdag. Ik coach jou 1 op 1 ook na deze dag. Zodat jij optimaal de kans krijgt om meer te gaan doen waar jij blij van wordt.

Om er voor te zorgen dat er ruimte is voor fijne interactie en je echt de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient, is er plek voor maximaal 5 deelnemers.

WIL JIJ:

 • Je energiek, uitgerust en in control voelen?
 • Meer gaan doen waar je blij van wordt zonder meteen rigoureus je hele leven om te gooien
 • Meer genieten?

Heb jij de ambitie om persoonlijk te groeien en prachtige kansen te creëren op persoonlijk en/of zakelijk vlak?

Zit je nu heel hard JA te knikken? Dan is deze training jouw sleutel tot succes om aan de slag te gaan. Ik begeleid je met liefde, aandacht en focus, zodat je dit allemaal kunt bereiken!

DURF JIJ IN JEZELF TE INVESTEREN?
De training wordt aangeboden inclusief:

 • Doelgerichte en praktische opdrachten en training op locatie in Rotterdam Centrum
 • 1 op 1 coaching met Johanneke, in te plannen na afloop van de training
 • Koffie, thee, iets lekkers en een heerlijke lunch
 • Online Q&A sessie enkele weken na de training, waarin je allerhande vragen kunt stellen aan mij

Nu voor € 249 ex BTW.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING SUPER GESCHIKT?

Let op: de training is niet voor iedereen!

De training is echt bedoeld voor vrouwen en mannen die 100% commitment voelen om aan de slag te gaan en zichzelf beter willen leren kennen en willen gaan voor het creëren van nieuwe kansen!

WIE BEN IK

Mijn naam is Johanneke en ik leer ambitieuze mensen hoe je op een geheel eigen wijze meer kunt kiezen voor waar je blij van wordt! Op een praktische toegankelijke manier. Waarom? Omdat ik uit ervaring weet dat als je durft te kiezen voor het volgen van je hart, er deuren opengaan die je niet voor mogelijk hield! En omdat ik weet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen!

Daarom organiseer ik deze training. Zodat jij kunt leren en profiteren van mijn kennis en expertise zonder te blijven hangen in energielekken en gedachten als ‘dit komt nog wel’ of ‘ik weet niet hoe’, of ‘dit moet ik toch zelf ook kunnen’ of ‘dit hoort er allemaal bij en hier heb ik zelf voor gekozen’.

Dit doe ik vanuit mijn ervaring en expertise als NLP coach, adviseur binnen het bedrijfsleven en overheidswereld en vanuit mijn mindfulnessskills en levenservaring. Denk je dat ik een geboren ‘voor mezelf kiezer’ ben? Welnee! Ik ben wel een levend bewijs van hoe je jezelf kunt ontwikkelen op een manier dat je dromen waar maakt! Voor mij was investeren in mezelf de beste investering ooit!

Ik houd van oprecht contact met mensen, gerichte vragen stellen, blootleggen waar je schoen wringt en zorgen dat ie weer lekker zit! Dit alles met liefde en fun!