Training 'Kies wat goed is voor JOU!'

HERKEN JE DIT?

 • Heb jij het druk met van alles en nog wat; gezin, werk, sociale dingen, zorgen, en nog veel meer?
 • Vraag je je vaak af hoe je dat in vredesnaam allemaal moet combineren?
 • Snak jij soms ook naar een moment voor jezelf en wil je dolgraag meer genieten en bewust leren kiezen in plaats van het gevoel te hebben ‘geleefd te worden’?
 • Moet jij veel van jezelf? En voelt het nu als tijd om daar verandering in aan te brengen op een leuke en creatieve manier?
 • Of heb jij het misschien helemaaaal niet druk en zou je juist wat actiever worden, maar dan wel graag op een manier dat je er energie van krijgt in plaats van dat het je energie kost?

Schrijf je dan in voor deze training en leer om je dag te starten en eindigen met energie!

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE TRAINING?

In de training leer je:

❤️ Je dagen zo inplannen dat je met energie start en eindigt
❤️ Durven kiezen voor jouw eigen plan! Vaak weet je diep van binnen wel wat je wilt, maar doe je het niet. Om
allerlei redenen (anderen tevreden houden bijvoorbeeld). Na deze training durf je echt je eigen plan te trekken zonder meteen iedereen tegen de haren in te strijken 
❤️ Jouw passie (beter) kennen; waar draai jij warm voor?
❤️Hoe jouw gedachten in je hoofd gaan en hoe je die opdrachten kunt geven zodat ze je gaan helpen in plaats van tegenwerken
❤️ hoe je om kunt gaan met onverwachte dingen die tijdens je dag gebeuren

Aan het einde van de training geef jij als een echte regisseur richting aan je eigen leven met jouw keuzes waar je voor staat! Jij weet hoe jij jouw eigen levensscript vorm geeft en wat je gaat doen om te bereiken wat JIJ wilt

De training wordt duurt van 10.00 tot 15.30 uur

HOE ZIET DE DAG ER UIT?

De ochtend staat in het teken van:

 • je dagen starten en eindigen met fun en focus
 • ontdekken wat jou echt drijft en hoe je dat om kunt zetten in keuzes die goed zijn voor JOU

Rond lunchtijd heb jij jouw persoonlijke waardentop 4  helder. Je weet waar jij warm voor draait! Deze top4 gaat jou helpen met keuzes maken die goed voor je zijn! Jij leert kiezen wat goed is voor JOU en je zult gaan merken dat dit zoveel meer vrijheid, rust en balans oplevert!

Na de lunch gaan we een stapje verder.

 • Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke dag/weekindeling met als resultaat dat jouw agenda gevuld is met JOUW keuzes en niet die van een ander! Kan dat? Ja dat kan!
 • Je leert je gedachten beter kennen en weet na de training hoe je die voor jou kunt laten werken
 • je maakt concreet wat jouw diepste wensen zijn en wat je volgende stappen zijn om die waar te maken!

Mijn Eprogramma ‘Kies wat goed is voor jou!’ gebruiken we als leidraad bij de training. Die ontvang je dus en neem je mee naar huis!

Er is maximaal plaats voor 5 deelnemers. Op deze manier zorg ik ervoor dat er ruimte is voor interactie en je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient.

WIL JIJ:

 • je dag beginnen en eindigen met meer energie?
 • daar echt voor leren kiezen? Kiezen wat goed is voor jou?
 • helder krijgen wat jou echt drijft? Wat je passie is?
 • doen waar je blij van wordt?

Zit je nu heel hard JA te knikken? Dan is deze training jouw sleutel tot succes om aan de slag te gaan. Ik begeleid je met aandacht en enthousiasme, zodat je dit allemaal kunt bereiken!

DURF JIJ IN JEZELF TE INVESTEREN?
De training wordt aangeboden inclusief:

 • Mijn Eprogramma dat jouw persoonlijke werkboek wordt in de training;
 • Mijn persoonlijke professionele begeleiding
 • 1 x online 1 op 1 coaching door Johanneke in te plannen nadat je de training gevolgd hebt
 • Deelname aan besloten Facebookgroep waarin ik je verder support en inspireer en waarin je ook elkaar kunt supporten
 • Koffie, thee en lunch

Totale waarde: € 400

Omdat ik nu start met deze training biedt ik het aan voor € 250 exclusief BTW. Dit is inclusief de training EN 1 x een uur coaching na afloop van de training!!!

VOOR WIE IS DEZE TRAINING SUPER GESCHIKT?

Let op: de training is niet voor iedereen!

Je kunt alleen meedoen als je 100% commitment voelt om aan de slag te willen om je doelen te bereiken! Jij hebt de keuze! Jij bent de regisseur van je eigen leven. Jij bepaalt of je blijft worstelen, of je kiest voor support, of je jezelf weg blijft cijferen of dat je kiest om verder te komen.

Ben je geïnteresseerd en doe je mee? Dan ontvang ik graag jouw commitment in max 2 zinnen. Je schrijft me wat jou drijft om deel te willen nemen en wat jij zeker wilt bereiken! Ik kies uit de meest gecommiteerde inschrijvingen wie uiteindelijk deelneemt!

WIE BEN IK

Mijn naam is Johanneke en ik leer vrouwen zoals jij en ik hoe je op een geheel eigen wijze kunt kiezen voor wat goed is voor jou! Op een praktische toegankelijke manier. Waarom? Omdat ik uit ervaring weet dat als je durft te kiezen wat goed voor je is, er deuren opengaan die je niet voor mogelijk hield! En omdat ik weet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen! Deze kennis en expertise deel ik graag!

Daarom heb ik mijn Eprogramma ontwikkeld en organiseer ik nu deze training. Zodat jij kunt leren en profiteren van mijn kennis en expertise zonder te blijven hangen in energielekken en gedachten als ‘dit komt nog wel’ of ‘ik weet niet hoe’, of ‘dit moet ik toch zelf ook kunnen’ of ‘dit hoort er allemaal bij en hier heb ik zelf voor gekozen’.

Dit doe ik vanuit mijn ervaring en expertise als NLP coach, adviseur binnen het bedrijfsleven en overheidswereld en vanuit mijn levenservaring. Denk je dat ik een geboren ‘voor mezelf kiezer’ ben? Welnee! Ik ben wel een levend bewijs van hoe je jezelf kunt ontwikkelen op een manier dat je dromen waar maakt! Voor mij was investeren in mezelf de beste investering ooit!

Ik houd van oprecht contact met mensen, gerichte vragen stellen, blootleggen waar je schoen wringt en zorgen dat ie weer lekker zit!

DATA EN PLAATS

Momenteel zijn er 2 trainingen waar je je voor in kunt schrijven.

 • Vrijdag 2 november
 • Zaterdag 17 november

De training duur van 10.00 tot ongeveer 15.30 uur. De locatie is goed bereikbaar met het OV  en auto/fiets.

Plaats: Rotterdam

Kun je echt niet op 2 of 17 november en wil je stiekem dolgraag meedoen? Laat het me weten, dan houd ik je op de hoogte zodra er nieuwe data bekend zijn!
Wil je graag direct aan de slag en duurt het te lang? Geen paniek! Voor elk probleem is een oplossing! Wil je dolgraag starten met werken aan jezelf en met meer energie je dagen starten en eindigen? Start dan DIRECT met mijn Eprogramma!