Samenwerken?

Ik support vrouwen in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap: jezelf ontdekken, jezelf durven zijn en laten zien. Doen waar jij blij van wordt. Omdat het zoveel oplevert om hier aan te werken: energie, vrijheid en rust in jezelf.

Wil jij mij als jouw persoonlijke supporter? Dit is hoe ik werk. Ik bied jou een gratis supportgesprek aan. Jij vertelt mij waar jij op dit moment tegenaan loopt en ik help je direct op weg om de eerste stap te zetten naar je doel! Na een uur hebben we helder waar jouw schoen wringt en hoe groot jouw commitment is om echt te gaan voor verandering.

Blijkt dat we een klik hebben samen en ben jij 100% gemotiveerd? Dan is de kans groot dat ik je uitnodig om samen te werken. Het is natuurlijk aan jou of je de uitnodiging aanneemt 😉 Alleen kun je veel, samen bereiken we meer! Vraag hier je gratis en vrijblijvend supportgesprek aan! Een mail sturen kan ook: johanneke@johannekeveneman.nl. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Hieronder vind je een aantal mogelijkheden voor onze samenwerking. Een nieuw programma is in de maak, als follow up van het Eprogramma!

Persoonlijke coaching

Waar

Online of in mijn fijne werkruimte in Berkel en Rodenrijs. Op locatie is in overleg ook mogelijk.

Hoe

Door oprechte gesprekken. Met beide benen op de grond en met diepgang en (com)passie! Elk gesprek levert jou sowieso zelfinzichten op waar je mee aan de slag kunt!

Voor wie

Iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf. Als je besluit met mij samen te werken beloof ik jou dat ik je help om snel helder krijgen waar jouw schoen wringt EN zorgen we samen dat die schoen snel weer lekker zit! Met mijn support ga jij meer naar jezelf luisteren, jezelf serieuzer nemen zodat je lekker in je vel zit en doet waar je blij van wordt!

E-programma 'Doe meer waar je blij van wordt!'

Waar

7 januari 2019 gaat een groep van max 10 vrouwen van start. Je ontvangt het Eprogramma via de mail dus kunt het volgen waar je maar wilt!

Hoe

Werkboek en 2 x persoonlijke support van mij plus de support van de groep. Alleen kun je veel, samen bereik je meer!

Voor wie

Voor vrouwen die zelf aan de slag willen met praktische en direct toepasbare oefeningen en het fijn vinden om voor verheldering en verdieping persoonlijke support in te kunnen roepen van mij en de groep. Je sluit altijd af met waardevolle inzichten, meer energie en je vervolgstap!

Gratis videotips

Waar

Online, te openen via internet waar je maar wilt

Hoe

Na aanmelding ontvang je drie x een gratis video met praktisch toepasbare tips plus af en toe een blog om je te supporten.

Voor wie

Voor iedereen die echt graag aan de slag wil om meer rust in zichzelf te vinden. Pas deze makkelijk toepasbare tips toe en geheid zit je minder in je hoofd en word je milder naar jezelf toe!

Training 'Kies wat goed is voor JOU!'

Waar

Rotterdam

Hoe

1 dag training op locatie waarin je op een creatieve ontspannen manier leert ontdekken wat goed voor je is en hoe je daar ook echt voor kunt kiezen. Elke dag weer!

Voor wie

Voor iedereen die wil leren hoe je praktisch en efficient je dagen zo indeelt dat je er energie van krijgt. Na de training stel jij hele andere vragen aan jezelf. Vragen die jou elke dag weer helpen om keuzes te maken die jou blij maken. Je ervaart meer rust en tevredenheid!

Test en Tips: doe jij waar je blij van wordt?

Waar

Online, te openen via internet waar je maar wilt

Hoe

Meld je aan, beantwoord 5 vragen en ontdek hoe goed jij bent in tijd voor jezelf vrijmaken. Mijn tips helpen je om te leren tijd voor jezelf vrij te maken en te ontdekken waar je echt blij van wordt!

Voor wie

Voor iedereen die wil ontdekken hoe vaak je echt bewust voor jezelf kiest op dit moment. En die tips wil om bewuster te leren kiezen waar je blij van wordt!