Samenwerken?

Ik support jou in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap: jezelf meer en meer ontdekken, jezelf durven zijn en laten zien. Doen waar jij blij van wordt. Omdat het zoveel oplevert om hier aan te werken: energie, vrijheid en rust in jezelf.

Wil jij mij als jouw persoonlijke supporter? Dit is hoe ik werk. Ik bied jou een kennismakingsgesprek aan. Jij vertelt mij waar jij op dit moment tegenaan loopt en ik help je direct op weg om de eerste stap te zetten naar je doel! Na een uur hebben we helder waar jouw schoen wringt en hoe groot jouw commitment is om echt te gaan voor verandering. Voor dit kennismakingsgesprek breng ik een instaptarief van € 40,- excl. BTW in rekening.

Blijkt dat we een klik hebben samen en ben jij 100% gemotiveerd? Dan is de kans groot dat ik je uitnodig om samen te werken. Het is natuurlijk aan jou of je de uitnodiging aanneemt 😉 Alleen kun je veel, samen bereiken we meer! Vraag hier je kennismakingsgesprek met mij aan! Een mail sturen kan ook: johanneke@johannekeveneman.nl. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!