Samenwerken?

Ik support jou in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap: jezelf meer en meer ontdekken, jezelf durven zijn en laten zien. Doen waar jij blij van wordt. Omdat het zoveel oplevert om hier aan te werken: energie, vrijheid en rust in jezelf.

Wil jij mij als jouw persoonlijke supporter? Dit is hoe ik werk. Ik bied jou een kennismakingsgesprek aan. Jij vertelt mij waar jij op dit moment tegenaan loopt en ik help je direct op weg om de eerste stap te zetten naar je doel! Na een uur hebben we helder waar jouw schoen wringt en hoe groot jouw commitment is om echt te gaan voor verandering. Voor dit kennismakingsgesprek breng ik een instaptarief van € 40,- excl. BTW in rekening.

Blijkt dat we een klik hebben samen en ben jij 100% gemotiveerd? Dan is de kans groot dat ik je uitnodig om samen te werken. Het is natuurlijk aan jou of je de uitnodiging aanneemt 😉 Alleen kun je veel, samen bereiken we meer! Vraag hier je kennismakingsgesprek met mij aan! Een mail sturen kan ook: johanneke@johannekeveneman.nl. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Hieronder vind je een aantal mogelijkheden voor onze samenwerking. Ik ga altijd voor commitment en resultaat van beide kanten! Als je met mij samenwerkt garandeer ik je dat je persoonlijke ontwikkeling groeit, dat je je krachtiger gaat voelen en daar ook naar durft te gaan handelen. Natuurlijk heb ik jou daar voor nodig en natuurlijk ben jij degene die het zelf doet. Ik begeleid je daarbij op een liefdevolle en professionele en effectieve wijze. Je staat er niet alleen voor.

Persoonlijke coaching

Waar

Ik nodig je uit op een inspirerende werkplek, passend bij jou en je doelen.

Hoe

Door jou te helpen bewust te maken wat nu nog onbewust bij jou leeft. Ik support je vanuit liefde, expertise, duidelijkheid en altijd resultaatgericht. Als wij besluiten samen te werken gaan we er samen vol voor. Werk je met mij dan levert jou dat gegarandeerd zelfinzichten én acties op die jou helpen jouw doel te halen.

Voor wie

Mijn support is geschikt voor mannen en vrouwen met ambitie. Die voelen en weten dat ze zoveel te bieden hebben. Die weten dat er meer is en dat willen ontdekken. Die durven te gaan voor succes en voor resultaat. Als je met mij werkt ga je jezelf serieus nemen zodat je lekker in je vel zit en doet waar je blij van wordt!

Training 'Doe meer waar je blij van wordt!'

Waar

Rotterdam

Hoe

1 dag training op locatie waarin je op een creatieve ontspannen manier leert ontdekken wat goed voor je is en hoe je daar ook echt voor kunt kiezen. Elke dag weer!

Voor wie

Voor mannen en vrouwen met ambitie die willen leren als een echte regisseur keuzes te maken waar jij voor staat! Jij weet waar je blij van wordt en wat je gaat doen om te bereiken wat JIJ wilt. Je kent jezelf nóg beter en weet hoe je dat inzet in jouw voordeel.

VIP DAG

Waar

Inspirerende locatie ergens in het land

Hoe

Jij staat centraal! We gaan samen aan de slag met helder krijgen wie jij bent, wat je droomt, wat je tegenhoudt en wat je gaat doen om te bereiken wat je wilt. Jij gaat naar huis met een actieplan. Om te zorgen dat dit plan succes heeft en goed blijft voelen hebben we na de VIP-dag nog twee voortgangsgesprekken. Zo blijf jij in een flow en geef ik je extra tips en feedback.

Voor wie

Voor ambitieuze vrouwen en mannen die graag aan de slag willen met een concreet actieplan om hun dromen waar te maken en die daar voor willen gaan!