Samenwerken?

Ik support druk bezette vrouwen in het creëren van meer rust, energie en balans in het dagelijks leven. Vanuit rust en balans kun je nieuwe keuzes maken die goed zijn voor jou!

Persoonlijke coaching

Waar

Online, in mijn fijne werkruimte in Berkel en Rodenrijs of in overleg op een andere locatie

Hoe

Intake en coachingssessies van een uur (online of face to face)

Voor wie

Alle vrouwen die weer en of meer de regie over hun eigen leven willen pakken en lekker(der) in hun vel willen zitten EN die ook zelf in de spiegel durven kijken! Ik help je om snel helder te krijgen waar jouw schoen vooral wringt en hoe je daar verandering in kunt brengen op een manier die bij jou past.

E-programma 'Meer rust en balans'

Waar

Online

Hoe

Werkboek en 2 x persoonlijke support van mij, plus deelname aan besloten Facebook-groep

Voor wie

Voor vrouwen die voornamelijk zelf aan de slag willen met praktische en direct toepasbare oefeningen en het fijn vinden om voor verheldering en verdieping persoonlijke support in te kunnen roepen van mij.

Gratis videotips

Waar

Online

Hoe

Na aanmelding ontvang je drie x een gratis video met praktisch toepasbare tips plus af en toe een blog om je te supporten.

Voor wie

Voor iedereen die graag makkelijk toepasbare tips wil voor meer rust in het hoofd.

Training "Kies wat goed is voor jou!"

Waar

Rotterdam

Hoe

1 dag training op locatie waarin je op een creatieve ontspannen manier leert ontdekken wat goed voor je is en hoe je daar ook echt voor kunt kiezen. Elke dag weer!

Voor wie

Vrouwen die er klaar voor zijn om op een praktische, leuke en effectieve manier dit te leren: je weet hoe je rust en balans kunt creëren in je dag. Je weet wat voor jou persoonlijk belangrijk is en hoe je van daaruit keuzes kunt maken om jouw dag met energie te starten en af te sluiten.