Reviews

Not many people dare to follow their heart in true sense, but Johanneke can! As a neighbour and friend, she encouraged me several times to see the right direction I need to go. She helped me picture my own spirit which brought the ultimate success I was chasing for very long! She inspires people in the way that they can discover their own potential and use those to grow in their life. Very best wishes with your coaching, Johanneke, I believe that you will enlighten lots of people!

Farhana Karim Shammee, 2018

Ik ben super blij met het E-Programma.
Er zit een logische en prettige volgorde en opbouw in! Ik vind de opdrachten mooi en laagdrempeling en voor vrijwel iedereen te doen en zeker ook makkelijk in te passen in mijn dag. Vooral dat laatste geeft het zo’n meerwaarde voor mij!  Het helpt me echt om elke dag weer kleine veranderingen aan te brengen waardoor ik me energieker voel! Dankjewel Johanneke, met dit mooie programma heb je me echt verder geholpen!
Merel, 2018

In een drukke periode van mijn leven was ik op zoek naar meer rust en balans en toen kwam Johanneke op mijn pad. Ze had heel snel helder wat ik probeerde te vertellen, wat mijn knelpunten waren. Naast persoonlijke inzichten die ik kreeg, vond ik het ook fijn om praktische tips te krijgen die ik direct in de praktijk kon brengen. Dat was meer dan ik had verwacht en heeft me ook echt dingen opgeleverd! Ik heb geleerd hoe ik elke dag weer keuzes kan maken die goed zijn voor mij en dat geeft me meer energie en rust. Onze gesprekken samen voelden heel goed; laagdrempelig, ontspannen en veilig. Ik gun anderen ook deze ervaring.

Marijn, 2018

Johanneke luistert goed, analyseert snel en to the point en komt met creatieve en praktische oplossingen, waarbij het belang van degene waar het omgaat, voorop staat. Haar gevoel voor humor maakt gesprekken licht, en tegelijkertijd kan er enorme diepgang zijn. Dit alles maakt haar tot een fijne en inspirerende gesprekspartner.

Ria, 2018

Johanneke kent de kunst van luisteren naar de diepste verlangens van mensen. Ze hoort de behoeftes achter de woorden die worden gezegd om dan samen met je tot concrete acties te komen. Pragmatisch en creatief.
Isabel, 2018
Johanneke is een integere fijne vrouw die je de goede richting op kan helpen om balans te vinden in je drukke bestaan. Net nog haar video tips bekeken. Lekkere praktische tips waar je wat mee kan. Aanrader!
Annemiek, 2018

 

Jezelf op nummer 1 zetten; dat kan voor sommige mensen, waaronder ik, soms best lastig zijn. Van nature wil ik graag voor de ‘ander’ zorgen. Dit komt o.a. goed van pas bij mijn werk als verloskundige, toch is het minstens zo belangrijk dat ik goed voor mezelf zorg. Ik hoor anderen weleens zeggen: ‘als je goed voor jezelf zorgt, dan kan je beter voor de ander zorgen’. Daar geloof ik zeker in en dat klinkt allemaal mooi natuurlijk, maar hoe dan?
Via mijn zus ben ik in contact gekomen met Johanneke. Mijn zus raadde mij coaching sessies bij Johanneke aan om meer rust in het dagelijks leven te ervaren en meer te doen waar ik energie van krijg.

Inmiddels heb ik 3 coaching gesprekken gehad. Het eerste gesprek was een introductie waarbij ik o.a. kon vertellen wat mijn doel is van de sessies, de tweede en derde sessie waren meer verdiepend. Tussendoor kreeg ik ook ‘huiswerk opdrachten’ en praktische adviezen. Aan het einde van de sessies was er een evaluatie.
Mede vanwege het feit dat ik in het verleden langduriger psychotherapie met mindfulness technieken (circa 3 maanden wekelijks) heb gevolgd, was ik verrast dat slechts 3 gesprekken al zo’n resultaat kunnen hebben!
Ik kan vertellen, dat de coaching gesprekken me geholpen hebben om me meer bewust te zijn van mijn eigen gevoelens en behoeften. Ik ‘ren mezelf minder voorbij’.
Tuurlijk, kom ik mijn persoonlijke valkkuilen zo nu en dan nog tegen. Alleen door de hulp van Johanneke, kan ik er inmiddels beter mee omgaan en zijn mijn ‘energie lekken’ minder groot.

Gun jij jezelf ook meer rust, wil je meer energie ervaren in je dagelijkse leven? Ontdek wat Johanneke voor jou kan betekenen! Ze is een oprecht, enthousiast en vriendelijke coach. Woon je, net als ik, niet in haar buurt? Ook via Skype kan ze je begeleiden om jou in je kracht te zetten om je persoonlijke doelen te bereiken. Veel succes!

                                                                                                                                                                  Jinke, 2018

Zo blij met je berichten en nu weer met je test en tips. Echt een eyeopener voor mij! Ik realiseer me dat ik nul momenten echt bewust voor mezelf kies en elke week weer denk: ik kijk  wel wat er nog overblijft aan tijd voor mezelf. Maar die tijd blijft nooit over. Super blij met je support. Ik ben blij dat ik nu inzichten heb zodat ik het bewust anders ga doen.

 

Anoniem, 2018