Persoonlijke coaching

WIL JIJ GRAAG:

 • Herontdekken wat jou hart sneller doet kloppen, wat jou
  blij maakt.
 • Leren hoe je dat op een eenvoudige en doeltreffende manier
  kunt gebruiken in je dagelijks leven, zodat je meer de
  regie pakt op je eigen agenda waardoor je automatisch
  meer gaat genieten.
 • Kansen creëren voor jezelf die je niet voor mogelijk hield.
  Zowel zakelijk als privé.
 • Leren keuzes maken waar jij je goed bij voelt? Zodat je energiek en bevlogen je dagen leeft.

En vraag jij je af hoe je dat met jouw ambitie en drive zo voor elkaar krijgt dat je meer gaat genieten van jouw leven?

DAAR SUPPORT IK JE GRAAG BIJ!

Ik leer jou ontdekken wat jou echt drijft. Wat zo belangrijk is dat je er niet langer omheen wilt. Samen kijken we naar wat jou bezig houdt, wat je wilt bereiken, wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt om bewuster eigen keuzes te maken die goed zijn voor jou!

Je gaat van ‘ik wil’ naar ‘ik weet’ hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Ik begeleid je op een natuurlijke en duidelijke manier en help jou structuur aan te brengen in jouw denken, voelen en doen. Je verwerft inzichten en aan de hand van opdrachten kun je zelf aan de slag. Ik ben expert op het gebied van helder krijgen waar jouw schoen wringt en het supporten van vrouwen in het ontwikkelen van meer persoonlijk leiderschap zodat je in staat bent om vol vertrouwen en krachtig keuzes te maken die goed zijn voor je en waar je blij van wordt.

WIL JIJ SAMEN MET MIJ WERKEN JOUW DROOM EN AMBITIES?

Ben je gedreven, ambitieus en vaak op zoek naar uitdaging en tegelijkertijd naar balans en energie? Leef jij het leven dat je graag wilt? Misschien wil je het eigenlijk graag anders. In de liefde, je werk, je gezondheid, je inkomen. Maar hoe dan? Welke stappen helpen je daarbij?

Ben je nieuwsgierig naar wat je eerste stap kan zijn en hoe je dat voor elkaar bokst? Vraag hier een kennismakingsgesprek aan en ik neem binnen 48 uur contact met je op. We maken dan een afspraak voor een  Online-date of we zien elkaar in Rotterdam. Je kunt dan vertellen over jezelf, wat je doel is en waarmee je worstelt. Ik neem uitgebreid de tijd om samen met jou te onderzoeken wat de beste vervolgstap voor jou kan zijn op dit moment en in de toekomst. Je gaat gegerandeerd met persoonlijke inzichten en nieuwe munitie naar huis! Dit alles voor een instaptarief van slechts € 40.

Blijkt dat we een klik hebben samen en ben jij 100% gemotiveerd? Dan is de kans groot dat ik je uitnodig om samen te werken. Het is uiteraard aan jou of je mijn uitnodiging aanneemt.

Besluiten we samen te werken? Super tof! Dan gaan we er echt samen voor! We spreken samen een maatwerk arrangement af waarin ik jou intensief en vol passie 1 op 1 begeleid vanuit een inspirerende locatie die ik altijd afstem op jou en de vraag die er speelt. Als wij samenwerken ben ik ook altijd tussendoor beschikbaar als je ergens tegenaan loopt. Je staat er niet alleen voor. Het is echt mijn ambitie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen naar daadkrachtig stappen zetten in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Ik leer jou ruimte voor jezelf te creëren waarin jij grootse stappen kunt zetten om jouw ambitie waar te maken.