Persoonlijke coaching

BEN JIJ KLAAR VOOR:

  • Beter in je vel zitten
  • Ontdekken wat je echt belangrijk vindt
  • Leren kiezen wat goed is voor jou
  • Rust in je hoofd
  • Meer energie
  • Jezelf meer durven laten zien?

IK KAN JE DAARBIJ HELPEN

Samen kijken we naar wat jou bezig houdt, wat je wilt bereiken, wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt om bewuster eigen keuzes te maken die goed zijn voor jou!

Je gaat van ‘ik wil’ naar ‘ik weet’ hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Ik begeleid je op een natuurlijke en duidelijke manier en help jou structuur aan te brengen in jouw denken, voelen en doen. Je verwerft inzichten en aan de hand van opdrachten kun je zelf aan de slag. Ik ben expert op het gebied van helder krijgen waar jouw schoen wringt en het supporten van vrouwen op hun weg naar rust en ruimte in je hoofd. Zodat jij de beste versie van jezelf mag zijn en blijven.

WIL JIJ SAMEN MET MIJ WERKEN AAN JE GOED, ZELFVERZEKERD, UITGERUST EN IN CONTROL VOELEN? 

Boek dan nu een Intakesessie. Een Intakesessie duurt 45 minuten en gebeurt via een Skypecal. We kunnen elkaar ook ontmoeten op mijn fijne werkplek in Berkel en Rodenrijs. Up to you! Binnen 48 uur na het plaatsen van je intake-bestelling maak ik een afspraak met je.

Tijdens de intake maak ik kennis met je en help ik je om jouw vraag (en misschien wel de vraag die daar weer achter zit) en gewenste resultaten helder te krijgen; waar loop je tegenaan en zou je graag anders willen? Ik help je ook met meedenken over wat voor JOU een goeie manier zou kunnen zijn om te bekrachtigen waar je goed in bent en te veranderen waar je last van hebt.

Nieuwsgierig of ik jou ook op weg kan helpen? Ben jij 100% toegewijd om er zelf alles aan te willen doen om het leven te leiden waar je naar verlangt? Wil jij leren kiezen wat goed is voor jou! Dan help ik jou kosteloos 45 minuten. Als na die 45 minuten blijkt dat we een klik hebben, dan is het mogelijk dat ik je uitnodig om klant te worden zodat ik jou help om te durven kiezen voor jezelf en daar ook naar te leven!

Besluiten we samen te gaan werken? Super tof! Dan gaan we er echt samen voor!

We bespreken samen wat passend is. Bij een individueel coachingstraject reken ik een bijdrage vanaf € 70 per uur exclusief 21 % BTW. We kunnen ook samen een traject afspreken met daar aan gekoppeld een prijs.