Persoonlijke coaching

WIL JIJ GRAAG:

  • Beter in je vel zitten?
  • Ontdekken wat je echt belangrijk vindt?
  • Leren kiezen wat goed is voor jou?
  • Rust in je hoofd?
  • Meer energie?
  • Jezelf meer durven laten zien?

Dan verlang je er naar je persoonlijk leiderschap te vergroten.

DAAR SUPPORT IK JE GRAAG BIJ!

Samen kijken we naar wat jou bezig houdt, wat je wilt bereiken, wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt om bewuster eigen keuzes te maken die goed zijn voor jou!

Je gaat van ‘ik wil’ naar ‘ik weet’ hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Ik begeleid je op een natuurlijke en duidelijke manier en help jou structuur aan te brengen in jouw denken, voelen en doen. Je verwerft inzichten en aan de hand van opdrachten kun je zelf aan de slag. Ik ben expert op het gebied van helder krijgen waar jouw schoen wringt en het supporten van vrouwen in het ontwikkelen van meer persoonlijk leiderschap zodat je in staat bent om vol vertrouwen en krachtig keuzes te maken die goed zijn voor je en waar je blij van wordt.

WIL JIJ SAMEN MET MIJ WERKEN AAN JOUW PERSOONLIJK LEIDERSCHAP?

Dan help ik jou kosteloos 45 minuten.  We zien elkaar via Skype of we kunnen elkaar ontmoeten op mijn fijne werkplek in Berkel en Rodenrijs. Up to you! Binnen 48 uur nadat ik jouw verzoek heb ontvangen maak ik een afspraak met je.

Jij vertelt mij waar je op dit moment tegenaan loopt en ik help je direct op weg om de eerste stap te zetten naar je doel!

Blijkt dat we een klik hebben? Grote kans dat ik je uitnodig om samen te werken zodat jij je persoonlijk leiderschap sneller vergroot en bewust toe werkt naar lekker in je vel zitten, je krachtig voelen en doen waar je blij van wordt!

Besluiten we samen te gaan werken? Super tof! Dan gaan we er echt samen voor!

We bespreken samen wat passend is. Bij een individueel coachingstraject reken ik een bijdrage vanaf € 70 per uur exclusief 21 % BTW. We kunnen ook samen een traject afspreken met daar aan gekoppeld een prijs.