Kennismakingsgesprek

Ben je gedreven, ambitieus en vaak op zoek naar uitdaging en tegelijkertijd naar balans en energie? Leef jij het leven dat je graag wilt? Misschien wil je het eigenlijk graag anders. In de liefde, je werk, je gezondheid, je inkomen. Maar hoe dan? Welke stappen helpen je daarbij?

Ben je nieuwsgierig naar wat je eerste stap kan zijn en hoe je dat voor elkaar bokst? Vraag hier een kennismakingsgesprek  aan en ik neem binnen 48 uur contact met je op. We maken dan een afspraak voor een  Online-date of een afspraak op locatie. Je kunt dan vertellen over jezelf, wat je doel is en waarmee je worstelt. Ik neem de tijd om samen met jou te onderzoeken wat de beste vervolgstap voor jou kan zijn op dit moment en in de toekomst.

Blijkt dat we een klik hebben samen en ben jij 100% gemotiveerd? Dan is de kans groot dat ik je uitnodig om samen te werken. Het is uiteraard aan jou of je mijn uitnodiging aanneemt.

Voor een kennismakingsgesprek reken ik een instaptarief van € 40,- exclusief BTW. Waarom ik dit doe? Ik wil je de mogelijkheid bieden om voor een laag tarief te werken aan je zelfontwikkeling en ik wil dat je echt gecommit bent om er voor te gaan.  Zelf weet ik als geen ander hoe snel mijn agenda, mijn business, mijn kinderen en andere zaken mijn leven bepalen. Om de regie steeds weer terug te pakken, zijn korte momenten van bewust zijn en zelfkennis enorm belangrijk. Regie is zo belangrijk om niet over een tijdje met spijt terug te kijken. Spijt dat je niet je tijd hebt besteed aan jezelf verder ontwikkelen en aandacht brengen bij dat wat voor jou zo belangrijk is. Waar je blij van wordt. Maar dat je voldaan terug kijkt. Met trots en vertrouwen.

Ik kijk er naar uit om je beter te leren kennen. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek met mij aan!