Samenwerken?

Ik support druk bezette vrouwen in het creëren van meer rust, energie en balans in het dagelijks leven. Vanuit rust en balans kun je nieuwe keuzes maken die goed zijn voor jou!

Personal coaching

Waar

Online, In mijn fijne werkruimte in Berkel en Rodenrijs of in overleg op een andere locatie

Hoe

Intake en aantal coachingssessies van een uur (online of face to face)

Voor wie

Alle vrouwen die weer en of meer de regie over hun eigen leven willen pakken en lekker(der) in hun vel willen zitten EN die ook zelf in de spiegel durven kijken! Ik help je om snel helder te krijgen waar jouw schoen vooral wringt en hoe je daar verandering in kunt brengen op een manier die bij jou past.

E-programma 'Meer rust en balans'

Waar

Online

Hoe

Werkboek en 2 x Skypecall en deelname aan besloten Facebook-groep

Voor wie

Voor vrouwen die voornamelijk zelf aan de slag willen met praktische en direct toepasbare oefeningen en het fijn vinden om voor verheldering en verdieping persoonlijke support in te kunnen roepen van mij

Gratis videotips

Waar

Online

Hoe

Na aanmelding ontvang je drie x een gratis video met tips

Voor wie

Voor iedereen die graag makkelijk toepasbare tips wil voor meer rust in het hoofd, zonder persoonlijke support maar wel met de mogelijkheid voor een gratis 15 minuten consultancy na afloop indien gewenst.

Workshop

Waar

Rotterdam

Hoe

Workshop van 2,5 uur op locatie waarin je op een creatieve ontspannen manier leert meer hoe je rust en ruimte voor jezelf creëert.

Voor wie

Alle vrouwen die op een ontspannen manier om jouw kostbare tijd in te richten zoals jij dat wilt zodat je meer rust en balans ervaart.