About

Mijn naam is Johanneke Veneman (1979) en ik support vrouwen in het zetten van stappen naar meer doen waar je blij van wordt. Omdat ik weet dat als je je daar op richt, je als vanzelf mensen, dingen, zaken om je heen aantrekt waar jij blij van wordt. Echt waar, die energie die dan vrij komt is zo gaaf en aanstekelijk! Alles wat je aandacht geeft groeit.

Ik hou er van om oprecht nieuwsgierig te onderzoeken wat maakt dat mensen doen wat ze doen. Dat is de reden dat ik afstudeerde in de Culturele Antropologie (volkenkunde) en Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Leiden. Na mijn studie werkte ik jaren als senior beleidsadviseur via een adviesbureau bij diverse overheidsinstanties in Nederland. In 2013 en 2016 rondde ik met succes de coachingsopleidingen NLP* Practitioner en Master af en verdiepte ik me in Mindfulness.

In 2018 richtte ik mijn eigen bedrijf op omdat ik vrouwen wilde helpen met het zetten van persoonlijke stappen naar een lichter en vrolijker leven met daarin meer eigen tijd en keuzevrijheid om te doen waar je je echt blij van wordt. Ook wilde ik graag meer vrijheid om te werken van waar en wanneer ik dat wil. Daarom deel ik nu mijn kennis en ervaring in de vorm van personal coaching, trainingen en E-programma’s. Ik vind het leuk om samen te werken met ambitieuze vrouwen die willen gaan voor resultaat. Herken jij je hierin? Neem dan zeker contact met mij op.

*NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren