About

Mijn naam is Johanneke Veneman (1979) en ik support ambitieuze vrouwen (en ook steeds vaker mannen trouwens) in het zetten van stappen naar meer doen waar je blij van wordt. Omdat ik weet dat als je je daar op richt, je als vanzelf mensen, dingen, zaken om je heen aantrekt waar jij blij van wordt. Echt waar, die energie die dan vrij komt is zo gaaf en aanstekelijk! Alles wat je aandacht geeft groeit.

Ik hou er van om oprecht nieuwsgierig te onderzoeken wat maakt dat mensen doen wat ze doen. Dat is de reden dat ik afstudeerde in de Culturele Antropologie (volkenkunde) en Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Leiden. Na mijn studie werkte ik jaren als senior beleidsadviseur via een adviesbureau bij diverse overheidsinstanties in Nederland. In 2013 en 2016 rondde ik met succes de coachingsopleidingen NLP* Practitioner en Master af en verdiepte ik me in Mindfulness.

In 2018 richtte ik mijn eigen bedrijf op omdat ik super graag wil dat jij je kracht gaat (her)ontdekken, her- en erkennen en ín die kracht gaat staan! Want als je dát doet, als je durft te stretchen en uit je comfortzone komt en steeds meer gaat voor dingen waar je blij van wordt, dan gebeuren er prachtige dingen! Dan ga je jouw ambities waarmaken! Ik ben daar zelf het levende bewijs van. Geloof me, dat is écht te gek! Dat levert zoveel vrijheid en energie op. Ook wilde ik graag meer vrijheid om te werken van waar en wanneer ik dat wil. Daarom deel ik nu mijn kennis en ervaring in de vorm van personal coaching en trainingen. Ik vind het leuk om samen te werken met ambitieuze vrouwen en mannen die willen gaan voor resultaat. Herken jij je hierin? Neem dan zeker contact met mij op.

*NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren